خرید یک کسب و کار

پرینت

افرادی که قصد راه اندازی یک کسب کار کوچک با سرمایه شخصی را در امریکا داشته باشند می توانند متقاضی ویزای E2 باشند.

انتخاب نوع کسب و کار مورد نظر جهت سرمایه گذاری کاملا می تواند با توجه به توانایی حرفه ای فرد متقاضی تعریف گردد و پس از ورود به امریکا، مدیریت  و سوددهی کسب و کار کاملا در اختیار متقاضی می باشد.به عنوان مثال متقاضی می تواند با خرید و یا شراکت در 50% در یک کسب و کار از قبل تعریف شده مانند یک سوپرمارکت ، کافی شاپ ،پمپ بنزین و لاندری (خشک شویی ) دفتر فروش تجهیزات پزشکی و یا دفتر ارائه خدمات کامپیوتری و یا هر کسب و کار دیگری که با توجه به توانایی حرفه ای شغل هماهنگ باشد سرمایه گذاری نماید.

در ابتدا این نوع ویزا با توجه به نوع  کسب و کار برای مدت یکسال و یا دو سال صادر می گردد .پس از پایان مدت ویزا ارائه مدارک مالی در خصوص سودده بودن این نوع کسب و کار جهت تمدید مدت زمان ویزا لازم می باشد.

در صورتی که پس از مدت ویزا متقاضی تمایلی به ادامه کسب و کار خود نداشته باشد می تواند قبل از پایان مدت اعتبار ویزای خود، در صورتی که واجد شرایط هر کدام از انواع ویزاهای دیگر  آمریکا باشد ویزای خود را به نوع دیگر ویزا تغییر داده و سرمایه خود را انتقال دهد و کسب و کار خود را به فروش برساند.

حداقل میزان سرمایه مورد نیاز  

میزان سرمایه مورد نیاز این نوع ویزا 80000$ الی 1500000$  امریکا می باشد و با توجه به توان سرمایه گذاری متقاضی این نوع ویزا می تواند تا مبلغ 250000$ نیز افزایش یابد.

مدت زمان لازم  جهت اخذ ویزا    

اخذ مجوزهای لازم جهت ورود سرمایه به امریکا و انجام کلیه امور اداری اخذ ویزا به مدت هفت ماه می باشد.

مزایای ویزای E2 

متقاضیان این نوع ویزا می توانند در ابتدا  50% یک کسب و کار را خریداری نموده و در ابتدا  فعالیت خود را جهت آشنا شدن با نوع کسب و کار با مالک اصلی کسب و کار به صورت شراکتی آغاز نمایند.از مزیتهای بسیار خوب این نوع ویزا مناسب بودن برای خانواده هایی است که تمایل دارند در ابتدا به همراه یکدیگر و همزمان وارد خاک امریکا شوند. همسر و فرزندان زیر 21 سال مجرد،دارنده ویزای E2  اجازه کار و تحصیل در امریکا را خواهند داشت. قابلیت تمدید مدت زمان ویزا به مدت  نامحدود ،دارندگان این نوع ویزا اجازه ورود و خروج از آمریکا را در مدت اعتبار ویزای E2 خواهند داشت.قابلیت تبدیل این نوع ویزا به هر نوع ویزای دیگر در آمریکا.عدم سرمایه گذاری سنگین در هزینه های راه اندازی یک کسب و کار جدید،زمان وشناخته بودن نوع بازار کسب و کار.وجه نقدینگی می تواند بلافاصله پس از شروع کسب و کار با توجه به مشتریان قبلی ایجاد گردد بخصوص اگر یک بیزینس دارای قراردادها یا مشتریان وفادار و با سابقه اعتبار خوب از قبل باشد.

 

نمونه متن وارد شده

شما اینجا هستید:   خانه خرید یک کسب و کار