پاسخ به سـوالات شمـا

پرینت

در صورت داشتن هر گونه پرسش در خصوص مهاجرت به آمریکا و یا اخذ ویزاهای موقت آمریکا ، پزسش خود را در فرم زیر مطرح و ارسال نمائید.


 فرم طرح پرسش مهاجرت به آمریکا  

 سعی ما بر این است در کوتاه ترین زمان ممکن و حداکثر طی یک هفته پاسخ شما دوست عزیز را ارسال نمائیم.

خواهشمند است پرسش خود را کوتاه و مختصر عنوان فرموده تا پاسخ خود را در کوتاه ترین زمان ممکن دریافت نمائید.


نمونه ای از سوالات مطرح شده شما 

 

ویزای E2 یا سرمایه گذاری قراردادی چیست ؟

سرمایه گذاری قراردادی یک ویزای غیر مهاجرتی میباشد که به کارآفرینان خارجی اجازه کار از کشورهای خاص که ایران شامل میباشد در داخل امریکا سرمایه گذاری نماید و فعالیتهای تجاری انجام دهد. نکته : فعالیتهای سرمایه گذاری شامل خرید یک بیزنس موجود در امریکا می باشد که میبایستی سرمایه گذار بیش از 50% سهام و ارزش واقعی بازار در آن بیزنس خاص را مالک شود. در صورتی که سرمایه گذار در صدد راه اندازی یک بیزنس جدید باشد می بایستی سرمایه ای معادل راه اندازی کامل بیزنس شامل خرید مواد اولیه برای 6 ماه ، تجهیزات ، ماشین آلات مورد نیاز ، اجاره و یا خرید محل برای حداقل 1 سال و سرمایه در گردش را در نظر گرفته و ارائه نماید.

آیا من واجد شرایط جهت اخذ ویزای E2 میباشم ؟

واجد شرایط بودن برای ویزای E-2 می بایستی موارد ذیل مد نظر قرارگیرد: - داشتن ملیت کشوری که شامل کشورهای Investor Treaty باشد.ایران نیز جزء این کشورها می باشد. - سابقه و یا تحصیلات مرتبط با نوع کسب و کار انتخابی ضروری نمی باشد - داشتن سرمایه کافی که از طریق قانونی کسب شده باشد و قابل اثبات باشد. - شما بایستی به عنوان ناظر و یا مدیر اجرایی در آن ببزنس خاص که نیاز به مهارتی برای راه اندازی بیزنس دارد به طورمستقیم درگیر باشید.و همچنین به عنوان مالک بیزنس دارای بالغ بر 50% از سهام شرکت باشید. - بیزنس میبایست به طور فعال مشغول به کار باشد و نشاندهنده فروش و یا تجارت باشد. - سرمایه بایستی به طور واقعی درگیر بیزنس شود.

سرمایه گذاری به چه میزان می بایستی باشد ؟(Substantial Investment)

این سوال اکثرمتقاضیان سرمایه گذاری میباشد ، در قوانین اداره مهاجرت برای ویزای E2 هیچ اشاره ای به میزان سرمایه گذاری نشده است . صرفا میزان قابل توجه و اساسی برای بیزنس مد نظر به طور الزامی قید شده است . که بستگی به نوع بیزنس ، طرح تجاری، میزان درآمد گذشته و پیش بینی آینده بیزنس و قیمت بیزنس در بازار میتواند از 80000 دلار تا 500,000. متغیر باشد .

چه مزیتهای ویزای E2 برای من وخانواده من به دنبال خواهد داشت ؟

-میتوانید در بیزنسی که دارید به صورت قانونی مشغول به کار شوید ویزای E2 امتیاز ورود و خروج از امریکا را در طول مدت اعتبار ویزا را به شما خواهد داد. - ویزای E2 قابل تمدید تا زمان نامحدود می باشد. - شما میتوانید تمامی اعضای خانواده را به همراه فرزندان زیر 21 سال مجرد خود را به آمریکا آورده و می توانند به صورت مستقل اجازه کار و یا حتی تحصیل داشته باشند.

چطور برای تمدید ویزای E2 اقدام نمایم؟

شما بایستی فرم I-94 و فرم I-797 را به همراه مدارک مالیات پرداخت شده در 2 سال گذشته را به اداره مهاجرت ارسال نمایید.

آیا من میتوانم ویزای E2 را به ویزاهای دیگر تبدیل نمایم؟

بله ، شما میتوانید به ویزای تحصیلی، گرین کارت و یا ویزای کار تبدیل نمایید

آیا من و خانواده من با ویزای E2 اجازه تحصیل در آمریکا را خواهیم داشت ؟

بله ، شما به طور موقت و خانواده شما میتوانند به طور تمام وقت تحصیلات خود را در دانشگاه ویا مقاطع بالاتر ادامه دهند.و نیازی به داشتن ویزای دانشجویی نظیر F1 نمیباشد.

چه نوع بیزنس هایی برای ویزای E2 مناسب میباشند؟

- خرید بیزینس که میتوانید پس از بررسی و ارزیابی توسط مشاور و کارشناسان بیزنس در امریکا و وکیل مهاجرت صورت گیرد در صورتی که بیزنس واجد شرایط جهت ویزای E2 باشید ، در خصوص قیمت گذاری و توافق با فروشنده اقدام نمایید. - را ه اندازی یک بیزنس جدید با توجه به تخصص و تجربه کاری مرتبط و یا غیر مرتبط می تواند صورت گیرد.

آیا من میتوانم برای گرین کارت اقدام نمایم در حالی که ویزای E2 دارم؟

بله ، شما میتوانید برای گرین کارت در زمانی که ویزای E2 دارید از طریق ذیل اقدام نمایید: - از طریق مهاجرت فامیلی - NIW امتیاز منفعت ملی که از طریق اثبات توانایی تحصیلی و تجربی در تخصص خاصی بسیار شاخص (قابلیت استثنایی) میباشید و میتوانید به طور قابل توجهی به منفعت ملی کمک نمایید. - از طریق ویزای اقامت سرمایه گذاری EB5درصورتی که به سرمایه 500000$ دلار برسید و یا 1,000,000$ برای راه اندازی بیزنیس با 10 نفر نیروی کار. - از طریق ویزای H1B و در صورت توافق کارفرما در طول زمان با توجه به نوع کار و تحصیلات بالای کارشناسی از 3 الی 5 سال .

آیا برای تمدید مدت زمان ویزای E2 سودده بودن آن الزامی میباشد؟

نه لزوما، بیزنس میبابیست حاشیه سود باشد یعنی آنکه فعال بودن بیزنس و پیشرفت درآمدی بیزنس ,در طول 2 سال میبایست توان تامین مالی خانواده شما و حتی بیشتر از آن را داشته باشد که بیشتر از میانگین درامد سالانه هر فرد در آن ایالت خاص میباشد نکته : با توجه به طرح تجاری میبایست از 3 الی 5 سال بتوانید روندی رو به رشد و یا ثباتی را داشته باشد ؛ که داشتن مشاوری بیزنس قوی در این امر قبل از اخذ ویزا و همچنین پس از اخذ ویزا جهت تمدید بسیار نقش اساسی دارد.

پس از سرمایه گذاری ایا سرمایه من از دست خواهد رفت ؟

سرمایه شما بخشی در اختیار فروشنده بیزنس میباشد و مابقی به صورت سرمایه در گردش ، موجودی و تجهیزات میباشد. قطعا کاملا به مدیریت خود شما بستگی دارد ، شما میتوانید با مدیریت قوی و انتخاب بیزنس مناسب و درامد زا سرمایه خود را پس از مدت زمانی سود ده و یا با ضرر ده نمایید .

چه پارامترهایی در تعیین یک بیزنس مهم میباشند؟

1- ایالت و شهر در خصوص درصد پرداخت مالیات و هزینه های جانبی و رشد اقتصادی آن ایالت 2- نوع فعالیت کسب و کار مورد نظر 3- داشتن یک مشاور بیزنس با تجربه و دارای لاینس معتبر در تعیین قیمت گذاری بیزنس 4- مکان مناسب تجاری جهت راه اندازی بیزنس (دوری و نزدیکی به شهر)به عنوان مثال بیزنس های نظیر رستوران، کافی شاپ موقعیت شهری بسیار مهم میباشد. 5- مالیات بر درآمد ایالت مربوطه در برخی ایالتها مالیات بسیار بالاتر میباشد 6- نسبت درامد به هزینه بیزنس از 1 تا 5 سال گذشته ، مالیات و بقیه موارد که توسط یک مشاور بیزنس بایستی به طور کامل بررسی و ارزشیابی گردد. 7- واجد شرایط بودن برای اخذ ویزای E2 8- پیش بینی درآمد زایی بیزنس از 3 تا 5 سال آینده. 9- وضعیت مشتریان فعلی ، وابستگی آنها و خرید مجدد آنها از بیزنس در طول زمان 10- سیستم بازاریابی نظیر وب سایت ، بروشور ، تبلیغات و ... 11- پتانسیل جذب و گسترش سرمایه. 12- بررسی اعتبار شرکت ، اعتبار شخص قبلی در سالهای گذشته بسیار حیاتی میباشد 13- امکان نقل و انتقال بیزنس ، تجهیزات، مجوزهای لازم ، اعتبارات ،کد مالیات شرکت ، قراردادها و غیره در زودترین زمان ممکن. - 14دارا بودن تیم کارشناس و مشاوره بیزنس در تهیه طرح تجاری (Business Plan) بسیار قوی با توجه به فعالیتهای قبلی ، توجیه پذیر و منطقی بسیار حیاتی میباشد .

آیا اخذ ویزاهای موقت مانند ویزای دانشجویی آمریکا و یا توریستی اجازه کار در آمریکا را به من خواهد داد ؟

خیر

آیا امکان تحصیل در مقطع لیسانس در دانشگاههای امریکا به صورت رایگان وجود دارد ؟

خیر

آیا اخذ ویزاهای موقت مانند ویزای توریستی، کار و یا دانشجویی قابل تبدیل به ویزاهای دیگر می باشد ؟

بله

آیا می توانم بدون داشتن اسپانسر در آمریکا درخواست ویزای توریستی نمایم ؟

بله

آیا اخذ ویزای کار آمریکا منجر به اخذ گرین کارت خواهد شد ؟

بله

آیا امکان پرداخت شهریه دانشگاههای آمریکا به صورت اقساط وجود دارد ؟

بله

آیا امکان اخذ وام از بانکهای آمریکا در بدو ورود به آمریکا جهت تامین هزینه های زندگی امکان پذیر است ؟

خیر

چند سال پس از اخذ گرین کارت موفق به اخذ شهروندی آمریکا خواهم شد ؟

چهار سال و نه ماه حضور در آمریکا

اگر پس از اخذ گرین کارت، چند سال بدون سفر به آمریکا در خارج از آمریکا باشم گرین کارت من باطل خواهد شد ؟

بله

end faq

شما اینجا هستید:   خانه سوالات متداول