ویزای کار H1

پرینت

آیا من واجد شرایط ویزای کار هستم ؟

 

           

 خدمات ویزای کار گروه وکلای تحریری در راستای شناسایی و معرفی متخصصان ایرانی به بازار کار آمریکا

متخصصان ایرانی در گروه های (مشاغل)حرفه ای پزشک عمومی و متخصص ،مهندس صنایع و کامپیوتر دارای سابقه کار را پس از دوره های گذراندن دوره های آموزشی کوتاه مدت تخصصی به بازار کار آمریکا معرفی می نماید.    

در صورت تمایل به درخواست بررسی مدارک جهت ویزای کار فــــرم درخواست را تکمیل و  رزومه کاری و تحصیلی خود را نیز ارسال نمائید. 

  

انواع ویزای کار


H1B Visa  

H1B ویزای تبدیل 

H1B ویزای تمدید 
 


H1B Visa

،افرادی که دارای تخصص حرفه ای با دانش تخصصی بالا و حداقل مدرک لیسانس هستند و در بعضی موارد خاص، داشتن تجربه کاری مستند بدون داشتن مدرک لیسانس  در صورتی که از طرف یک کارفرمای امریکایی دعوت به کار شوند می توانند تقاضای ویزای کار نمایند. در این نوع ویزا داشتن حداقل مدرک لیسانس تایید شده، و کارفرمای واجد شرایط اداره مهاجرت امریکا از شرایط لازم می باشد.

 در مواردی که فرد متقاضی مدرک کارشناسی نداشته باشد داشتن 12 سال تجربه کاری در رشته خاص و توانایی اثبات این ادعا می تواند به متقاضی در خصوص اخذ این نوع ویزا کمک نماید.

حداقل مدت زمان صدور این ویزا یک ساله و حداکثر 6 ساله می باشد. همسر و فرزندان زیر 21 سال دارنده ویزای کار می توانند به عنوان همراه کارگر وارد خاک امریکا شوند ولی اجازه کار نخواهند داشت.

در صورتی که کارفرمای امریکایی کلیه شرایط اداره مهاجرت را در خصوص درخواست گرین کارت برای نیروی کار خود را داشته باشد. متقاضی می تواند از طریق کارفرمای خود درخواست گرین کارت نماید.و اجازه اقامت دائم در امریکا را کسب نماید.

 

درخواست ویزای کار H1B نیازمند داشتن یک کارفرمای امریکایی(اسپانسر) بوده و اسپانسر یا کارفرما می بایستی فرم نیروی کار انسانی را با وزارت کار (DOL) فایل نماید. که شامل هزینه های مشمول برای هر سمت خاصی می باشد.

کارفرمای ویزای کار H1B می بایستی فایل I129 را در USCIS فایل نماید. و بر اساس تایید اداره USCIS فرد متخصص خارجی پس از مراجعه به سفارت و تایید توسط آفیسر در سفارت آمریکا می تواند مهر ویزای H1B ،را دریافت نماید.

    • مدت زمان لازم جهت بررسی مدارک یک متقاضی ویزای کار در امریکا 4 الی 6 ماه می باشد.
    • مهر ویزای کار H1B به دارنده ویزا اجازه خارج شدن و ورود مجدد به امریکا را در مدت زمان اعتبار ویزا را می دهد.
    • متخصص خارجی در امریکا بر اساس ویزای کار H1B می تواند حداکثر تا مدت زمان 3 سال ویزای خود را تمدید نماید.
    • پس از 6 سال بودن در وضعیت کار ویزای H1B یک متخصص خارجی می بایستی خاک امریکا را برای مدت 1 سال ترک نموده و مجددا برای این نوع ویزا اقدام نماید.
    • آمار تعیین شده تعداد ویزاهای ویزای کار H1B به طور سالانه 65000 فرصت شغلی می باشد.
    • افراد دارنده ویزای کارH1B می توانند به صورت تمام وقت و یا پاره وقت مشغول به کار شوند و می بایستی بر اساس فعالیت های قید شده توسط کارفرما انجام وظیفه نمایند.و اجازه کار با کارفرمای دیگری را ندارند.
    • زمان درخواست و فایل نمودن ویزای H1B اول ماه April هر سال می باشد و آخرین فرصت جهت گشایش فایل بستگی به زمان اتمام 65000 فرصت شغلی می باشد. در برخی سالها پس از گذشت 3 ماه این تعداد فرصت فایل می شود و در سال دیگر ممکن است به مدت 12 ماه این تعداد فایل نشده باشد . و این موضوع رابطه مستقیمی با وضعیت اقتصادی در ان سال دارد.
    • در صورت اخراج نیروی کار توسط کارفرما، نیروی کار می بایستی ظرف مدت دو هفته کارفرما و شغل جدیدی پیدا نماید در غیر این صورت خاک امریکا را باید ترک نماید.

 

 H1B Visa ویزای تبدیل

تحت قوانین تعیین شده در قرن 21 (AC201) یک کارگر خارجی که از قبل دارنده ویزای کار می باشد می تواند جهت درخواست شغل جدید مطابق با شرایط کارفرمای جدید

درخواست ویزای تبدیل کار نمایند.

 

 H1B Visa  ویزای تمدید  

دارنده ویزای کار در امریکا می تواند ویزای خود را به مدت 3 سال تمدید نموده و به مدت 6 سال با این نوع ویزا در امریکا اقامت داشته باشد.

 

مشاغل تخصصی چه مشاغی هستند....

پزشکی، مهندسی، حقوق و وکلا،ریاضی، معماری ،حسابداری، ریاضی، متخصصان بیزینس هنر و حرفه های تخصصی دیگر می تواند به عنوان مشاغل تخصصی قرار گیرند.

کارفرمای ویزای کارH1B می بایستی فایل I129 را در usciS فایل نماید. و بر اساس تایید uscis فرد متخصص خارجی می تواند مهر ویزای H1B ، توسط افیسر در سفارت امریکا و یا تغییر وضعیت غیر مهاجرتی از طریق USCIS .ظرف مدت 4 الی 6 ماه بررسی نموده و تایید می گردد.

مهر ویزای ویزای کارH1B به دارنده متخصص اجازه خارج شدن و ورود به امریکا را در مدت زمان اعتبار ویزا را می دهد.

متخصص خارجی که در امریکا بر اساس ویزای ویزای کارH1B می تواند حداکثر تا مدت زمان 3 ویزای خود را تمدید نماید.

پس از 6 سال در وضعیت در وضعیت کار ویزای کارH1B یک متخصص خارجی باید خاک امریکا را برای مدت 1 سال ترک نموده و مجددا برای این نوع ویزا اقدام نماید.

افراد دارنده ویزای ویزای کارH1B صرفا می بایستی بر اساس فعالیت های قید شده توسط کارفرما انجام دهند.

امار ویزای کار H1B

آمار تعیین شده تعداد ویزاهای ویزای کار H1B به طور سالانه 65000 کار می باشد. ولی این آمار شامل متخصصینی که برای تعیین کارفرما یا تمدید ویزای کار نمی باشد

 

اخذ گرین کارت از طریق استخدام

در صورتی که کارفرمای امریکایی شرایط لازم اداره مهاجرت در خصوص درخواست گرین کارت برای نیروی کار خود را داشته باشد. دارندگان ویزای کار به صورت تمام وقت می تواند از طریق کارفرمای خود درخواست گرین کارت نماید. اقامت دائم در امریکا را کسب نماید. <p > اولین گام برای این نوع اقامت تایید اداره کار بر نبودن کارگر آمریکایی در رشته مورد نظرکه حاضر به انجام آن کار با دستمزد مورد نظرمیباشد. ضمنا اداره کار باید گواهی مبتنی بر اینکه استخدام این کارگر خارجی لطمه ای به شرایط کاری و دستمزد کارگران آمریکایی نمیزند صادر نماید.

 

 

 

شما اینجا هستید:   خانه خدمات مهاجرتخـدمـات ویـزای کار H1 / B